Kedves érdeklődő szülők!

Mivel nem vagyunk kötelező felvételt biztosító körzetes intézmény, annak, aki a jövő tanévtől hozzánk szeretné beíratni gyermekét, mindenképpen kérnie kell a felvételt iskolánkba. Az ehhez szükséges dokumentumokat és a jelentkezési lapot 2020. 04. 20-ig kell elküldeniük az adyrefisk@kkre.hu címre.

Mi 2020.04.22-ig elektronikus úton tájékoztatjuk Önöket a gyermek felvételéről, vagy férőhely hiányában az elutasításról. 2020.04.27-ig a KIR központi rendszerbe is rögzítjük a felvételt nyert gyermeket, illetve a körzetes iskoláját is értesítjük az iskolai jogviszonyának létrejöttéről, így ezzel kapcsolatban Önöknek nincs más teendőjük.

A felvett gyermekek körzetes iskoláit értesítjük, így ezzel kapcsolatban a szülőknek több teendőjük nincs. A hozzánk történő jelentkezés elmulasztásával viszont gyermekük április 28-án automatikusan a lakhely szerint kijelölt körzetes iskolába kerül felvételre, ezért fontos, hogy ne feledkezzenek el az április 20-i határidőről. Az alábbi oldalon tájékozódhatnak a további részletekről, illetve letölthetik a kitöltendő és visszaküldendő jelentkezési lapot: