Véget ért a tanév

Rendhagyó tanév végéhez érkeztünk, és ennek megfelelően az évzáró ünnepség sem a megszokott keretek között került megrendezésre.

Amint azt mind Botka Nóra intézményvezető, mind Harkai Ferenc lelkipásztor kiemelték: reménykedünk benne, hogy nem lesz többé az elmúlt hónapokhoz hasonló időszak az életünkben. A személyes találkozások hiánya, a digitális oktatás a második félévet nehezebbé, kihívásokkal telivé tette, de a diákok, a tanárok és a szülők egymást támogatva ebben a tanulságokban gazdag időszakban is derekasan megállták a helyüket. Az Úr segítségét és útmutatását kérve remélhetőleg megértjük, mi az, amitől még jobban, még eredményesebben teljesíthetjük feladatainkat a következő tanévben.

Az alsós és felsős diákok számára külön-külön megtatott rövid ünnepségen elhangzottak a kiemelkedő teljesítményt nyújtó diákok, illetve a tanév során sok segítséget nyújtó szülők nevei, de a jutalmak és a bizonyítványok átadásra már szűkebb körben, az osztálytermekben került sor.

Az ORFK által meghirdetett A mobil még várhat című rajzpályázat budapesti régiójában második helyen végzett diákok – Danyi Elizabet, hatodik osztályos, illetve Dusa Cintia, Kollár Mirella és Penti Emília, ötödik osztályos tanulóink – ugyancsak a tanévzáró ünnepély keretében vehették át jutalmukat a BRFK munkatársaitól.