Megújult az épület és az udvar

A nyári szünet alatt iskolánk épületében és udvarán is zajlottak felújítások, így megszépült, megújult környezet várja az új tanévet kezdő diákokat.

Az udvar felőli részen sor került a régi épület vakolat hibájának javítására és az épület aljzatán a fal átfestésére, közel 120 cm magasságban. Megújult az új épület bejárati lépcsője és a kőfalkerítés. Új festést kaptak az udvari padok, a régi épület bejárata és az udvari kijárat.

A régi épület tantermeiben és a folyosóin is tisztasági festés zajlott, közel 130 centiméteres magasságig, illetve sor került a bejárati ajtók javítására, 3 esetben teljes mázolására. Az alagsori terem beázás miatti felújítása során közel 30 négyzetméternyi falazat javítása és festése valósult meg, korábban pedig a vizesblokk javítása is megtörtént.

Az új épületben is megtörtént a folyosók tisztasági festése, közel egyméteres magasságig, illetve a termek tisztasági festése, 130 cm-es magasságig. Öt osztályteremben mennyezetfestést kellett végezni, illetve szükséges volt két tábla újrafestésére is. Hét osztályteremben került sor a „tanulói szekrények” mázolására, két teremben pedig néhány szekrényajtó „táblafestést” kapott, hogy a gyerekek írhassanak rá.

Az új épület termeiben – és részben mindkét épület folyosóin – LED világítást szereltek fel a szakemberek.

Az iskola konyhájának és uzsonnakiadó helyiségének tisztasági festése, valamint a kiadó pultok mázolása is megtörtént, illetve sor került az étkező és az étkező előtti folyosó tisztasági festésére. Az új függönyök és asztalterítők mellett két faliposzter is elhelyezésre került az étkezőben.

Az épület alapos takarítása és fertőtlenítése rendszeresen zajlik.