Október havi étkezés igénylés szeptember 9-21 között az interneten

Kedves Szülők!

Szeretnénk, hogy minél egyszerűbb legyen Önöknek az étkezésekkel kapcsolatos adminisztráció.

Néhány dologban kérjük ehhez együttműködésüket.

1 Október hónapra is készítettünk egy „linket” (kiküldjük a Moza naplón keresztül és elhelyezzük a honlapon), amin meg tudják rendelni az iskolai étkezést szeptember 21-ig.

Étkezi igény jelzéséhez, klikkeljen erre a mondatra (linkre)

Amennyiben nem tudják interneten keresztül megrendelni, akkor szeptember 21-ig beírhatják a rendelést az üzenő vagy tájékoztató füzetbe is.
Ha most megrendelik az étkezést, akkor a tanév végéig  NINCS ez ügyben újabb teendőjük, hanem minden hónapban automatikusan biztosítjuk az étkezést az Önök leadott igénye szerint.
Aki most nem rendeli meg az étkezést, később már csak egyéni eljárásrend szerint teheti meg.

2 Aki szeptember 30-ig nem nyújtja be az igazolást  a kedvezményes étkezéshez (50% nagycsaládos vagy 100%-os), annak a teljes árát ki kell fizetnie az étkezési díjnak.

3 Különleges étkezést (ételallergiás, diétás) a közétkeztetésben csak azoknak tudunk biztosítani, akiknek erről megfelelő szakorvosi igazolásuk van.

4 Akinek tavasszal a már befizetett étkezési díjat nem tudtuk visszaadni, kérjük jelezze.
A korábbi túlfizetéseket  a szeptemberi és októberi havi befizetéseknél fogjuk jóvá írni (tehát annyival kevesebbet kell majd befizetni).

Ha valaki viszont szeretné visszakapni a korábban befizetett étkezési díjakat, akkor az Önök által megadott bankszámlára tudjuk utalni.

5 A Ha le kívánják mondani az étkezést, akkor azt a korábban jelzett módon tehetik majd meg (vagy mailben: adyrefisk@kkre.hu vagy telefonon: 06-1-406-1783).

6 Az étkezési díjak befizetésének módjáról szeptember hónap végén fogunk tájékoztatást adni.